Yritysvierailu - Uusi yrittäjä aloitti Ideaparkissa


Julkaistu: perjantaina 31. lokakuuta 2014


Sami ja Tero.jpgSuomessa tarvitaan ennakkoluulotonta asennetta ja rohkeutta luottaa tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Sitä hienolla tavalla käytännössä toteuttaa Tero Sirniö Oulusta. Tero toteutti pitkäaikaisen unelmansa yrittäjäksi ryhtymisestä startattuaan avajaispäivänä 31.10 Ideaparkissa Arnolds kahvilan yrittäjänä.


Yrittäjyys ei ole Sirniön perheessä uusi asia, Hanna vaimo on toiminut Zeppeliinin Arnolds yrittäjänä jo vuosia. Tero on työskennellyt aikaisemmin paperinvalmistusalalla.

Sami kävi onnittelemassa ja toivottamassa menestystä uudelle yrittäjälle avajaishyörinän keskelle. ”On hienoa, että näinä aikoina löytyy uusia työllistäjiä ja hyvinvoinnin luojia maakuntaamme. Monet nuoret ja vähän vanhemmatkin saavat työmahdollisuuden tämän yrityksen kautta. Siinä on todellista syytä onnitella ja kiittää uutta yrittäjää”, Sami totesi.

Tero kertoi kahvilan työllistävän 7 vakituista työntekijää. Avajaispäivän suuri asiakassuosio enteilee hyvää alkua uudelle toiminnalle. Donitsitkin testattiin ja suussa sulaviksi todettiin.

Sami onnittelee Teroa.jpg

Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho