Sami Pikkuaho on käytettävissä Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaaksi


Julkaistu: keskiviikkona 6. elokuuta 2014


Kokoomuksen paikallisyhdistys Oulun Pohjoinen Kokoomus ry on esittänyt sairaanhoitaja, yrittäjä, perheenisä Sami Pikkuahoa Kokoomuksen kansanedustajaehdokkaaksi keväällä 2015 pidettäviin vaaleihin.
sami_naama.jpgPiirihallitus laatii paikallisyhdistysten esitysten perusteella esityksen ehdokkaista Kokoomuksen piirijärjestön yleiskokoukselle, joka vahvistaa ehdokkaita 20. syyskuuta pidettävässä kokouksessaan.

Pikkuaho on tarkan harkinnan jälkeen päättänyt tavoitella ehdokkuutta Kokoomuksen ehdokaslistalla. Voimakas kannustus tukijoilta ympäri maakuntaa sai päätöksen aikaan. Ihmiset kokevat perheiden, lasten ja nuorten hyvinvointiin vaikuttavien asioiden ajamisen hyvin tärkeänä. Paremman arjen -kampanjan halutaan jatkuvan.

– On ollut mukava huomata, miten myös kokoomustaustaiset ihmiset ovat nähneet kampanjan teemat tärkeiksi ja kannustaneet ajamaan näitä asioita kokoomuksen kautta. Samoin monet keskustalaiset ovat kannustaneet asettumaan kokoomuksen ehdokkaaksi. He ovat kertoneet antavansa tukensa, jos ehdokkuus toisessa puolueessa toteutuu. Viesti on selkeä: he haluavat tukea uuden väylän kautta paremman arjen asioita ja niitä eteenpäin vievää ehdokasta, Pikkuaho kertoo.

Kokoomuksen jäsenyys ja ehdokkuus on luontevaa Pikkuaholle.

– Ymmärrän, että puolueen vaihtuminen on rohkea ratkaisu. Suhtautumiseni
kokoomukseen on kuitenkin aina ollut luonnollinen. Vaimoni tulee kokoomuslaisista taustoista. Minun on helppo yhtyä politiikkaan, joka arvostaa isänmaata, kotia ja perhettä ja rakentaa positiivisia mahdollisuuksia. Kuunteleminen ja välittäminen on minullekin politiikassa tärkeää. Kokoomus on suurimpana puolueena erinomainen väylä vaikuttaa, ja haluan antaa sille oman panokseni. Olen valmis tekemään kokoomuksen joukkueessa työtä koko maakuntamme ja kaikkien suomalaisten paremman arjen puolesta.

– Toivotamme kokoomuksessa Pikkuahon kannattajineen lämpimästi tervetulleiksi. Hänen esillä pitämissään asioissa kokoomus on erinomainen puolue vaikuttaa, toteaa kokoomuksen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Tomi Kaismo.

Lisätiedot

Jani Pitkänen
p. 040 508 2074
tukiryhma@samipikkuaho.fi

Sami Pikkuaho
p. 0400 796 889
sami@samipikkuaho.fi


Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho