Video - Sami Pikkuahon vaalijuhlassa Oulussa sali täynnä


Julkaistu: torstaina 9. huhtikuuta 2015


vaalijuhla.jpgSami Pikkuahon vaalijuhla Oulussa Alesinkulmassa veti salin täyteen tiistai-iltana. Paikalla oli 150 henkeä. Tunnelma oli käsin kosketeltavan innostunut ja kampanjaa eteenpäin vievää. Ohjelma koostui puheista ja musiikkiesityksistä. Vaalipäällikkö Jani Pitkänen luonnehtii juhlaa hienoksi yhdessäolon hetkeksi vaalikampanjan loppukirin alkaessa.

– Juhla ei voisi olla paremmin onnistunut. Sen sai aikaan paikalle saapunut huikea joukko Samin kampanjaa tukevia ihmisiä. Erityisesti iloitsen kymmenistä uusista tukijoista. Viime viikkoina on mukaan kampanjaan tullut mahtavasti porukkaa, Jani toteaa tyytyväisenä. – Pitkä kampanja on onnistuttu rakentamaan nousujohteiseksi ja se näkyy nyt hienosti.

- Kiitos tästä vahvasta tuesta, jota olemme saaneet Anna-Kaijan kanssa kokea, kiitteli Sami Pikkuaho tukijoukkoja juhlassa.

Tilaisuudessa kuultiin puheenvuorot kansanedustajaehdokas Sami Pikkuaholta, vaalipäällikkö Jani Pitkäseltä ja Päivi Tuomivaaralta

Yksinlaulua kuultiin baritoni Joose Vähäsöyrinkin laulamana, säestäjänään Lauri Ahola. Panhuilu- ja pianomusiikkia kuultiin Helena ja Sonja Taskilan esittämänä. Lopuksi oli kahvitarjoilu.

 


Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho