Kaleva: Yrittäjä ja kau­pun­gin­val­tuu­tet­tu Sami Pikkuaho valittiin luotsaamaan Oulun kokoomusta – "Tavoite nousta kaupungin suurimmaksi puolueeksi"


Julkaistu: lauantaina 1. joulukuuta 2018


Kalevan kuva.png
KALEVA Antti Pasanen OULU 30.11.2018 13:48 | PÄIVITETTY 30.11.2018 14:01
 
Oulun kaupunginvaltuutettu ja hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja, yrittäjä Sami Pikkuaho, 50, on valittu Kokoomuksen Oulun kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Liisa Lämsä ja taloudenhoitajaksi Niilo Heinonen.

Pikkuaho kertoo tiedotteessa, että kokoomuslaisten tavoite on nousta Oulussa suurimmaksi puolueeksi.


– Meillä on aktiivisesti toimiva järjestöväki ja erityisesti nuoret toimivat innostavalla tavalla. Uusia jäseniä on saatu mukavasti.

Pikkuahon mukaan viestinnässä on selkeyttämisen paikka.

Kokoomuksen toteuttama asioiden hoitaminen pitäisi pystyä viestimään entistä paremmin kaikenikäisille ihmisille arjen keskellä, hän toteaa.

Pikkuaho on koulutukseltaan sairaanhoitaja, mutta toiminut jo vuosia perustamansa kiinteistöhuoltoyritys Fixin johdossa. Perheeseen kuuluu 14 lasta ja kuusi lastenlasta.

Pikkuaho oli kokoomuksen listoilta ehdolla viime eduskuntavaaleissa, mutta ei tullut valituksi. Hän on jälleen ehdolla tulevissa eduskuntavaaleissa 2019.

Johdon lisäksi Oulun kokoomuslaiset valitsivat torstain kokouksessaan myös kunnallisjärjestön hallituksen. Jäseniksi valittiin Aimo Sutinen, Henna Perätalo, Anna Rounaja, Jarkko Ruottinen, HarriKuoppamaa, Sirkka-Liisa Myllylä, Antti Haapalainen ja Tero Väyrynen.


Uusi sisältö

Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho