Poliisi ja sairaanhoitaja kampanjoivat perheiden hyvinvoinnin puolesta


Julkaistu: tiistaina 11. marraskuuta 2014


Sami ja Milla turvallisen arjen puolesta.jpgKokoomuksen oululaiset kansanedustajaehdokkaat vanhempi rikoskonstaapeli Milla Kynkäänniemi ja sairaanhoitaja, yrittäjä Sami Pikkuaho tekevät vaalikampanjassaan yhteistyötä lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.  


Perheiden, lasten ja nuorten hyvinvointi koostuu useista asioista. Yhteiskunta voi osaltaan olla merkittävällä tavalla tukemassa tätä hyvinvointia. Ennaltaehkäisevällä työllä vähennetään monia vakavampia ongelmia. Perheet tarvitsevat apua myös äkillisiin erityistilanteisiin arjen keskelle. Yksi konkreettinen esimerkki on perinteinen kodinhoitoapu perheen vaikeissa tilanteissa. Apua tarvitaan esimerkiksi vanhemman sairastuessa tai uupuessa. Nyt apua ei monessakaan kunnassa ole mahdollista saada.

Turvallisuus on merkittävä osa jokaisen henkilökohtaista hyvinvointia. Lapsilla ja nuorilla tulee olla oikeus turvalliseen elämään niin kotona kuin koulussakin. Perheväkivallan ja koulukiusaamisen vähentämiseksi pitää tehdä määrätietoista ennaltaehkäisevää työtä eri yhteistyötahojen kesken. Yhteiskunnallinen turvallisuus edellyttää myös riittäviä resursseja poliisin ja ensihoidon toimintaan. 

"Lapsiperheiden vanhempina ja työkokemuksemme kautta perheiden, lasten ja nuorten hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntämme. Haluamme nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun asiat, joista hyvä ja turvallinen arki rakentuu. Sen toteutumiseksi tarvitaan selkeitä päätöksiä ja käytännön tekoja. Niitä olemme valmiit tekemään", Milla ja Sami toteavat.

Mukaan positiiviseen perheiden hyvinvointia edistävään konkreettiseen työhön pääsee liittymällä Millan ja Samin tukiryhmiin. Yhteystiedot löytyvät alla olevilta kotisivuilta.

Kansanedustajaehdokkaat

Sami Pikkuaho
samipikkuaho.fi

Milla Kynkäänniemi
millakynkaanniemi.fi

Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho