Professori Pertti Kokkonen tukee Sami Pikkuahon valintaa eduskuntaan


Julkaistu: maanantaina 25. helmikuuta 2019


Perttikokkonen.jpgVain yhteispelillä saavutetaan tuloksia

Vaaleissa ihmiset yleensä äänestävät henkilöä, joka heidän mielestään parhaiten tulee ajamaan ja esillä pitämään heille itselleen tärkeitä asioita. Näitä ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuus, vanhuspalvelut, lapsiperheiden asiat kuten kotihoidon palautus, varhaiskasvatus ja ryhmäkoot päiväkodeissa ja peruskoulussa, koulutus ja tutkimus, liikenne järjestelyt ja vakaat olot yrittäjyydelle ja uusien työpaikkojen luomiselle,  maahanmuutto ja sisäisen turvallisuuden asiat, ilmastomuutos ja kestävä kehitys. Listaa voisi varmasti jatkaa lähes loputtomiin. Kaikki nämä hyvät ja tärkeät asiat vaativat rahaa eli kakkua on ensiksi leivottava, jotta sitä voidaan jakaa ja jakaa oikeudenmukaisesti.


Arvot ohjaavat tekoja ja puheita

Mitkä tekijät sitten ohjaavat päätöksentekijän puheita ja tekoja? Ne ovat ARVOT. Sami kertoo nettisivuillaan arvostavansa sydämen sivistystä, kodin, uskonnon ja isänmaan merkitystä, sitä että kaikilla on mahdollisuus opiskella, tehdä työtä ja yrittää, samoin kuin oikeudenmukaisuutta ja suvaitsevaisuutta – tunnetta kuulua joukkoon ja että maatamme rakennetaan kestävän kehityksen periaattein. Ainakin minun on helppo arvostaa näitä Samin arvoja ja kokea ne myös itselleni tärkeiksi ja sopiviksi.

Tekoja, ei tyhjiä puheita ja lupauksia

Mielestäni Samilla on yrittäjänä, pitkään terveydenhoitoalalla työskennelleenä ja perheen isänä osaamista, uudistushalukkuutta, dynaamisuutta  ja taitoa hoitaa meille äänestäjille tärkeänä pitämiämme asioita eduskunnassa.

Sami on omalla toiminnallaan ja käytöksellään osoittanut olevansa luotettava, rehellinen ja muut toimintaan innostumaan saava henkilö, joka saa arvostusta kanssaihmisiltä ja edustajatovereilta. Sami on sopiva myös sinun kansanedustajaksi!

Pertti Kokkonen

Professori

Kempele

 

Viimeisimmät uutiset

Eduskuntavaalit 2019


lauantaina 13. lokakuuta 2018

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017

© 2020 Copyright Sami Pikkuaho