Vetovoimainen pohjoinen kaupunki - ensimmäinen valtuustopuheenvuoroni


Julkaistu: maanantaina 5. kesškuuta 2017


VETOVOIMAINEN POHJOINEN KAUPUNKI - vuonna 2025 Oulu on ykkönen!

Kyseessä on merkittävä asia Oulun tulevaisuuden kannalta. Me tarvitsemmme todellakin uutta draivia kaupunkimme kehittämiseen!

Nykyiseltä imagoltaan Oulu ei pärjää kovinkaan kummoisesti mm. yrityselämän tai muutettavuuden näkökulmasta. Edelle menevät kaikki isot kaupungit ja koko joukko vähän pienempiäkin. Paljon on edessä puheiden sijasta tekoja jos mielimme saavuttaa tavoitteen olla vuonna 2025 imagoltamme ykkönen. Varmasti monet kaupungit tavoittelevat omilla toimillaan paalupaikkaa. Kysymys on siis kilpailusta.

Lue lisää »

Ylen vaalikone - Samin mielipiteet  ja videot


Julkaistu: sunnuntaina 12. maaliskuuta 2017


Ylen vaalikoneessa nyt n√§ht√§vill√§ Samin vastaukset vaalikoneen kysymyksiin. Mukana my√∂s videot. 

https://vaalikone.yle.fi/kuntavaalit2017/oulu/ehdokkaat/18752

YLE VaaliGalleria.png

Lue lisää »

Samin eduskuntavaalikampanjan palauteilta - työ kokoomuksessa jatkuu


Julkaistu: torstaina 30. huhtikuuta 2015


Palaute vakea2.jpgPuolitoista viikkoa vaalien jälkeen osa paremman arjen kampanjan tukijoukoista kokoontui palautetilaisuuteen Anna-Kaija ja Sami Pikkuahon kotiin Oulun Aaltokankaalle.

Mukavissa tunnelmissa kokoontunut väki toi esille tyytyväisyytensä yhteiseen positiiviseen hankkeeseen. Vaikka tavoite yrittäjien ja perheiden kansanedustajan valinnasta ei nyt toteutunutkaan, nähtiin esillä olevien asioiden saavuttaneen hyvin näkyvyyttä vaalikampanjan aikana.

Kokoomuksen vaalitulokseen alueellisesti oltiin tyytyv√§isi√§. Kahden edustajan valinta gallupennusteista poiketen oli hyv√§ saavutus. Oulu sai Mari-Leena Talvitiest√§ hyv√§n kansanedustajan. 

Tilaisuudessa käytetyissä puheenvuoroissa tuli esille innostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen kokoomuksen kautta. Kokoomuksen arvopohja ja eteenpäin katsova politiikka antaa hyvän mahdollisuuden yhteiskunnan rakentamiseen niin kunnallisella kuin valtakunnallisella tasolla.

Lue lisää »

Paremman arjen vaalivalvojaiset - Kiitos ystävät!


Julkaistu: tiistaina 21. huhtikuuta 2015


Val Sami ja porukkaa.jpgSami Pikkuahon eduskuntavaalikampanjan päätöstä juhlistettiin vaalivalvojaisissa sunnuntaina Oulussa Fixin tiloissa. Tilaisuus oli kaikille avoin ja paikka ääriään myöten täynnä kampanjassa mukana olleita nuoria, aikuisia ja varttuneita.

Jo tilaisuuden alussa ennakkoäänten valmistuttua selvisi, että kampanja ei tällä kertaa johtanut valintaan. Tunnelma oli tästä huolimatta mukava ja positiivinen. Tyytyväisiä oltiin hienosta yhteishengestä ja tekemisen ilosta, jota saatiin vaalityössä kokea. Paljon on tästä kampanjasta jokainen saanut; uusia ystäviä ja kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja osallistumisesta. Monissa puheenvuoroissa tuotiin esiin myös tyytyväisyys siitä, että kampanja keskittyi positiivisesti oman asian eteenpäinviemiseen toisia arvostelematta. Se onkin ollut tämän kampanjan tunnuspiirre.

Tärkeänä nähtiin myös paremman arjen asioiden esillä pitäminen vaalityön aikana järjestetyissä tilaisuuksissa ja julkaisuissa. Tilaisuudesta ei väki malttanut lähteä pois, viimeiset poistuivat pitkästi puolenyön jälkeen.

Lue lisää »


© 2017 Copyright Sami Pikkuaho