Uutta edessäpäin

Sami Pikkuaho


Julkaistu: keskiviikkona 1. tammikuuta 2014


Vuoden ensimmäisenä päivänä tunnen kiitollisuutta edellisestä vuodesta. Joulun aika ja vuodenvaihde on antanut mahdollisuuden rauhoittua läheisten kanssa yhdessäoloon Syötteen mökillä. Puolentoista viikon mittainen irrottautuminen työasioista on ollut tarpeen, on saanut kerätä voimia ja valmistautua tulevaan.


Uusi vuosi tuo tullessaan isoja muutoksia perheellemme. Edessä on muutto tammikuun aikana Ylikiimingistä uuteen kotiin Oulun Aaltokankaalle. Asia on perheemme näkökulmasta erittäin merkityksellinen, olemmehan saaneet asua Ylikiimingissä liki 22 vuotta. Nuortemme jatkokoulutuspaikoista ja elämäntilanteen muutosten vuoksi on ollut tarpeellista hakea perheen kannalta sopivinta ratkaisua asuinpaikkaan. Haikeutta ja kiitollisuutta tunnemme siirtyessämme toiseen kaupunginosaan. Yhteyden Ylikiiminkiin haluamme säilyttää kiinteänä. Uusi kotimme on lähellä vaimoni nuoruuden kotipaikkaa ja sukulaisia.

Työasioissakin on isoja muutoksia. Olen nyt jättänyt määräaikaisen tehtäväni perhe- ja diakoniatyön sihteerinä. Kolme vuotta kestänyt tehtävä on ollut erityisen mielenkiintoinen ja näköaloja avaava. Perheiden hyvinvointi on yhteiskunnallinen haaste ja sen eteen olen jatkossakin valmis tekemään määrätietoista työtä.

Palaan takaisin perheemme yrityksen kokoaikaiseen toimitusjohtajan tehtävään. Minulla on mahdollisuus antaa aikaa myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja valmistautua tuleviin vaaleihin. Into on kova päästä viemään yhteistä paremman arjen kampanjaa eteenpäin.

Presidentti Niinistö muistutti uudenvuodenpuheessaan kansalaisia välittämisestä ja lähimmäisen huomioimisesta. Saakoon se olla meitä kannustamassa huomaamaan lähimmäisemme lähellä ja vähän kauempanakin. Tärkeää on antaa aikaa toistemme kohtaamiselle.

Hyvää ja Siunattua Uutta Vuotta Sinulle ja läheisillesi!

Viimeisimmät blogikirjoitukset

Miten tukea kestävällä tavalla lapsiperheitä


maanantaina 8. huhtikuuta 2019

Turvallisuuspolitiikasta asiapohjalta


perjantaina 29. maaliskuuta 2019

Mitä hallituspohjaa tulisi tavoitella?


maanantaina 11. maaliskuuta 2019

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho