Kestävyysjuoksu ja politiikka

Sami Pikkuaho


Julkaistu: torstaina 27. joulukuuta 2018


IMG_0350.jpgKestävyysjuoksu on minun lajini. Sain siihen kipinän Alexander Stubbilta. Se valikoitui lajikseni siitä huolimatta, että politiikassa ja yrityselämässä etsin usein nopeaa tietä tavoitteeseen.

Kestävyysjuoksussa kiehtoo sen vaativuus. Siinä ei voi hyödyntää liukua tai rullausta kuten monissa muissa lajeissa. Jokainen askel vaatii koko suorituksen ajan oman energian ja ponnistuksensa. Juoksu on opettanut tavoitteellisuutta, itsensä voittamista ja likoon laittamista.

Yhtymäkohtia politiikkaan löytyy paljon. Siinä minua ohjaa kolme asiaa: rohkeus, innostus ja välittäminen. Rohkeus on haasteen ottamista, heittäytymistä ja määrätietoisuutta. Innostus on syttymistä, asiaan uskomista ja täysillä tekemistä. Välittäminen on kohtaamista, auttamista ja toisen arvostamista.

Juoksu ja politiikka antavat samankaltaisia tunteita onnistumisen hetkellä. Tavoitteeseen pääseminen antaa voimia uskoa mahdollisuuksiin vaikuttaa. Epäonnistumiset opettavat tarvittavaa nöyryyttä.Viimeisimmät blogikirjoitukset

Miten tukea kestävällä tavalla lapsiperheitä


maanantaina 8. huhtikuuta 2019

Turvallisuuspolitiikasta asiapohjalta


perjantaina 29. maaliskuuta 2019

Mitä hallituspohjaa tulisi tavoitella?


maanantaina 11. maaliskuuta 2019

© 2019 Copyright Sami Pikkuaho